Ola Östlund

, 61

Projektledare/besiktningsman

Bor:

Hedesunda

Bakgrund

Gymnasial 4-årig teknisk utbildning, därefter mer än 30 års arbetslivserfarenhet inom främst infrastrukturbranschen. Har gått varvet runt och varit både entreprenör, beställare och numera konsult.

Intervju

Varför ville jag börja på Infraaction? Jag trivs bättre på mindre företag  där jag kan vara med i större utsträckning och påverka mitt arbetsliv.

Hur ser mitt arbete ut på infraaction? Jag arbetar som HR-chef med allt vad det innebär: rekryteringar, anställningar, medarbetarsamtal mm. Sedan har jag utöver det ett projektledaruppdrag åt Trafikverket som projektledare åt IVm3 i Gävle. Övrig tillgänglig ledig tid arbetar jag med entreprenadbesiktningar.

Vad har jag för förväntningar i framtiden? Att vi ska kunna fortsätta i samma anda som vi gör nu, inte växa för fort utan lagom, behålla vi-känslan.

Hur var det att vara ny på Infraaction? Jag har svårt att känna mig som ny, känner ju de flesta sedan tidigare och har jobbat med flertalet-“samma apor fast nya lianer”.

Hur beskriver jag Infraaction för en utomstående?  Litet konsultbolag på frammarsch med stort innehåll och en enorm mjukvara i form av duktiga och engagerade medarbetare.

Beskriv mig själv med 3st ord? Arbetsam, lyssnande, rättvis.

Har jag en dold talang?  Jag har varit med så länge så det finns inte mycket dolt kvar.  

En ledig Lördag vad gör jag helst då? Kan bli en dag i skogen, antingen jakt eller skogsarbete. Eller kanske en tur med husbilen.