Jobba hos oss
Jobba hos oss
Jobba hos oss

Infra Action – Growth & fun – with a good culture

Infra Action har påbörjat en resa – att vara framtidens rådgivande ingenjörer. Vill du vara med?

Infra Actions paroll är Growth & Fun – with a Good Culture.

Growth – Vi är ett ungt företag som under vår korta historia redan har hunnit med en ordentlig tillväxt och det vill vi fortsätta göra! Vi vill attrahera fler fantastiska medarbetare och lära känna fler kunder som vi kan hjälpa i deras projekt. På så sätt kan vi växa och samtidigt utvecklas både som företag och individer.

Fun – Det ska vara lite roligare att arbeta på Infra Action än hos andra konsultfirmor. Det vi tror gör det roligare på Infra Action är en stark gemenskap, där vi både får stöd av varandra och hittar på roliga saker tillsammans, genomför spännande uppdrag tillsammans med våra kunder och jobbar med korta beslutsvägar. Vi vill att alla ska vara med att komma med idéer och bidra till utvecklingen.

A Good Culture – Vi satsar på en företagskultur som håller oss samman, bygger goda relationer med våra kunder och får oss att både trivas och växa. Vi ser människan, vi är prestigelösa, vi är jämställda, vi hjälps åt, respekterar och tar hand om varandra.

Två personer som bär gula jackor
Grupp män i ett möte

Att arbeta på Infra Action

Att arbeta på Infra Action innebär att både du som redan har rejäl erfarenhet inom något av våra tjänsteområden och du som har stor potential får goda möjligheter att utvecklas vidare. Förutom det måste du helhjärtat dela våra värderingar och ha ett stort engagemang i det du gör.

Hos oss får du:

  • Gemenskap och sammanhang. Vi trivs tillsammans och står för öppenhet och ärlighet.
  • Ett prestigelöst samarbete med dina kollegor där vi hjälps åt, delar med oss och lär av varandra.
  • Vara med på vår resa att utvecklas som framtidens rådgivande ingenjörer och bli kundernas förstaval.
  • Minimal overhead och ingen onödig administration.
  • Attraktiva villkor (till exempel vinstdelning och friskvård) och stor frihet.
  • En och annan gemensam omvärldsspaning och rolig after work.
 

Låter detta intressant? Klicka dig i så fall vidare på länkarna nedan för att se lediga jobb, skicka in en spontanansökan eller läs mer om dina framtida kollegor.