Jenny Röström

, 33

Projektledare

Bor:

Göteborg

Bakgrund

Utbildad civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad. Mångårig erfarenhet som projektledare på Trafikverket, bland annat för nedsänkningen och överdäckningen av E45 i centrala Göteborg.

Intervju

– Varför ville du börja på Infra Action?

Jag lockades av nytänkandet och engagemanget som finns bland både ledning och medarbetare. Den starka värderingskulturen och möjlighet att få utvecklas tillsammans med företaget var också något som tilltalade mig.

– Hur ser ditt arbete ut på Infra Action?

Jag är precis tillbaka från föräldraledighet och har nu gått in i en ny roll som gruppchef inom samhällsbyggnad. Jag jobbar också åt trafikkontoret, Göteborgs stad, där jag sitter som programledare i ett koordineringsuppdrag med uppgift att samordna stadens förvaltningar gentemot Trafikverkets projekt Västlänken. Ett annorlunda och utmanande arbete med stort fokus på problemlösning, central stadsutveckling och samverkan mellan många olika parter.

– Vad har du för förväntningar på framtiden?

Jag ser framemot att vara en del av Infra Actions fortsatta utveckling. Det känns kul och inspirerande att få möjligheten att tidigt vara del av företagets resa och jag ser framemot nya spännande uppdrag där jag kan växa och utvecklas tillsammans med både Infra Action och vår kund.

– Hur var det att vara ny på Infra Action?

Det var väldigt enkelt att vara ny då alla är väldigt inbjudande och stöttande. Det finns en väldigt familjär känsla inom företaget som sprider glädje och trygghet.

– Hur skulle du beskriva Infra Action för en utomstående?

Jag skulle beskriva Infra Action som ett modernt företag med stor vilja och starka värderingar. Ett flexiblet konsultbolag med mycket kompetenta medarbetare som vill utvecklas tillsammans med våra kunder.

– Beskriv dig själv med tre ord

Positiv

Handlingskraftig

Kvicktänkt

– Har du någon favoritmusik eller artist som du ofta lyssnar på?

Jag är allätare när det kommer till musik. Allt från svenska vispop tlll rap. Går gärna på konserter och upptäcker nya artister.

– Nämn en film som du tycker mycket om

Jag har ingen favoritfilm men min filmkunnige sambo har fått mig att upptäcka gamla klassiker som De omutbara och 12 edsvurna män.

– Berätta något otippat om dig själv!

Jag är lite av en arbetsmyra och har haft många olika typer av jobb, däribland olivoljeförsäljare och pirat ombord på Silja Line!

– Avslutningsvis, en ledig lördag vad gör du helst då?

Jag spenderar gärna mycket tid ute till havs! Troligtvis bjuder jag och familjen ut massa vänner till vårt sommarställe på en härlig grillkväll eller kräftskiva. Jag älskar att ha mycket folk och skratt runt mig!