Daniel Rosengren

Daniel Rosengren

, 37

-

Bor:

Solna

Bakgrund

Certifierad Projektledare som tidigare varit anställd på Trafikverket

Intervju

Varför ville du börja på Infra Action?

Jag lockades av entreprenörsandan och möjligheterna som finns i att vara med från början i ett företag som verkligen har framtiden för sig. Ledningen ger ett väldigt engagerat intryck fyllt av positiv energi och jag kände att detta var en organisation som passade mig, mina egna drivkrafter och värderingar. Det är ett företag som ger mig möjlighet att utvecklas och jag får möjlighet att utveckla företaget.

Hur ser ditt arbete ut på Infra Action?

Till största delen så arbetar jag för min kund som i nuläget är Trafikverket där jag har ett uppdrag som projektledare i deras nationella bullerskyddsåtgärder. Sedan så försöker jag engagera mig i Infra Actions utveckling genom att vara behjälplig i frågor som rör varumärket, kommunikation och rekrytering av nya medarbetare.

Vad har du för förväntningar på framtiden?

Jag hoppas och känner förtroende för att företaget fortsätter växa på samma sätt som under den första tiden. Att vi etablerar vår interna kultur och samhörighet, fortsätter knyta till oss intressanta ramavtal och att vi blir mer kända som den goda arbetsgivare vi är. Personligen skall jag utveckla min egen kompetens genom utbildningar inom järnvägsteknik, ytterligare certifieringar inom projektledning och att bygga erfarenhet genom de uppdrag jag har.

Hur har det varit att vara ny på Infra Action?

Det har varit fartfyllt! Det märks att företaget är mindre, att det är relativt nystartat. Jag kände direkt att jag hade förtroende från mina chefer och att jag hade samma tänk om företaget och dess utveckling. Att inte allting har funnits på plats i början är inte riktigt ett problem – det skall vara en naturlig del i vardagen att man tar tag i sådant som saknas och löser det.

Hur skulle du beskriva Infra Action för en utomstående?

Som ett ungt men väldigt kompetent konsultföretag. Ett företag som har möjlighet att lyssna på både medarbetare och kund, och som har möjlighet att anpassa sig till båda. Det finns en vilja och ett driv inom företaget som jag imponeras av.

Beskriv dig själv med tre ord:

Förändringsbenägen, kommunikativ, nyfiken

Har du någon favoritmusik eller artist som du ofta lyssnar på?

Jag har en väldigt bred musiksmak, men då jag spenderar en hel del tidiga morgnar i bilen så sticker nog Iron Maiden ut lite mer än annat i Spotify-listan.

Nämn en film som du tycker mycket om.

Star Wars V: The Empire Strikes Back (1980)

Du har säkert en dold talang. Vilken?

Jag jonglerar som en kung

Avslutningsvis, en ledig lördag, vad gör du då helst?

Pocherar ett ägg och dricker kaffe. Om jag inte har någon att spela golf med blir det en mountainbiketur i skogen. Köper ett par svåra IPA och tänder grillen på kvällen (oavsett årstid).