Tack för i år!

2020 går mot sin ände. Rätt skönt, skulle nog många säga.

Detta synnerligen märkliga och läskiga år, präglat av den världsomfattande pandemin som för många inneburit tragedier. Vi sörjer med dem.

Förutom oss som individer så har pandemin påverkat oss som företag i allt vi dagligen sysslar med: affärerna, kontakterna, projekten, möten och arbetsformer. Men Infra Action har ändå på många sätt varit mer förskonade än andra. Våra uppdrag har i mångt och mycket rullat på, om än med nya arbetssätt och med distans från våra kunder och oss emellan.

Det är svårt att sia om framtiden när kapplöpningen, med utveckling och distribuering av vaccin mot virusens förmåga att bilda nya varianter, pågår i världen. Men satsningar på infrastruktur kommer alltid att behövas, kanske nu mer än någonsin. Ett effektivt underhåll av investeringar är också viktigt, och vi finns här även för att hjälpa våra kunder att ta itu med de underhållsskulder som byggts upp.

2020 kommer att bli ett rekordår för Infra Action. Vi har i skrivande stund redan passerat 100-miljonersgränsen i omsättning, vilket är fullständigt fantastiskt. Vi kommer att fortsätta vår expansion för att göra våra kunder än mer nöjda. Vi är det lilla bolaget med det stora bolagets resurser, erfarenhet och kompetens.

Under året har samtliga regioner inom Infra Action utvecklats på ett kanonbra sätt. Vi vill gärna slå ett extra slag för koncernens senaste bolag i Norrbotten. En ytterst kompetent grupp som redan tagit stora kliv på marknaden!

Med dessa rader vill vi skänka ett stort tack till alla er i Infra Action-gänget för fina insatser under året.

Tack även till alla goda kunder – det är samarbetet med er i era projekt som gör varje dag både rolig och utvecklande för Infra Action!

 

Med dessa ord önskar vi er alla en riktigt

 

God Jul och Gott Nytt 2021

Magnus Otto Martin Camilla

 

PS. 2021 kommer att bli grymt!